Opplev ein smakfull reise med vårt eksklusive 3 rettars julebordmeny
Forrett:
Saftig gulrot tortilla med kremost frå det anerkjente Ryfylkegardsysteri, perfekt kombinert med røyke laks frå Mikals laks. Toppa med ein krydrachilimajones og fargerikt grønt.
Hovedrett:
La deg forføre av ein av våre signaturrettar - mørt og saftig lokalt viltkjøtt servert med sprø jordskokkchips, kortreist kantarell, delikat sylta gresskar, sesongens grønnsaker og ein fyldig villtsaus. Ein smaksopplevelse du seint vil gløyme.
Dessert:
Avslutt måltidet med ein himmelsk kombinasjon av saftige plommer frå Hebnes, servert med fyldig yoghurt frå Ryfylkegardsysteri og ein sprø hasselnøtt crumble. Ein perfekt avslutning på ein minneverdig kveld.
3 retters middag; 670,- pr. person.
Vinpakke; 330,-pr.person.
Middag og overnatting i dobbeltrom; 1470,- pr person.
Middag og overnatting i enkeltrom; 1870,-